ترفندي مهم براي تهيه‌ي اسنک بدون دستگاه ساندويچ ساز:


شما در صورت نداشتن دستگاه ساندويچ ساز مي‌توانيد از ماهيتابه استفاده کنيد. کافيست در کف ماهيتابه يک لايه نان  به صورت يکدست چيده و مواد اسنک را بر روي نان بريزيد، لايه ي دوم نان را گذاشته و ماهيتابه بر روي حرارت قرار داده و روي نان ها يک جسم سنگين را که با فويل آلو‌مينيمي پيچيده‌ايد ( مي‌توانيد از سنگ و يا آجر پيچيده شده در فويل آلومينيمي استفاده کنيد) قرار دهيد، تا نان ها به هم خوب بچسبند.  بعد از برشته شدن لايه زيرين، اسنک‌ها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.


5 نکته مهم براي تهيه اسنک:



  1. ترکيب مواد داخل اسنک کاملا سليقه‌اي و دل‌بخواه است به عنوان مثال شما مي‌توانيد ذرت و فلفل دلمه‌اي را حذف کرده و به مواد، گوجه فرنگي نگيني اضافه کنيد، همچنين به جاي کالباس از سوسيسي که قبلا سرخ شده استفاده کنيد. يا مقداري گوشت چرخ کرده همراه با پياز سرخ کنيد و جايگزين کالباس قراردهيد.

  2. هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز استفاده مي‌شود.

  3. در تهيه اسنک کالباس هيچ موادي را از قبل سرخ نمي‌کنيم.

  4. مقدار مواد ذکر شده در اين پست، براي تعداد 4 نفر کافيست، فقط دقت کنيد هنگام محاسبه نان تست براي هر نفر، تعداد اعداد زوج را در نظر بگيريد.

  5. افراد گياه خوار مي‌توانند جايگزين کالباس و مواد گوشتي از کدو و يا سيب زميني که از قبل پخته شده استفاده کنند. 
    منبع : ( ني ني سايت)


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پیک داستان دانلود رمان مرجع مقالات تخصصی وکالت novin101 با قران علیرضا عبداله زاده یک آوا - مرجع دانلود موزیک ایرانی Ashley بهترین خبرنامه سئو Carol